Ντολμαδάκια φτιαγμένα με τρυφερά αμπελόφυλλα από τους κρητικούς αμπελώνες, γεμισμένα με ρύζι και μυρωδικά, σύμφωνα με την πατροπαράδοτη σπιτική συνταγή.
Τρόπος παρασκευής:
Για φούρνο μικροκυμάτων: αφού αφαιρέσουμε την συσκευασία όπως είναι παγωμένα τα ραντίζουμε με λίγο νερό, τα σκεπάζουμε και τα ζεσταίνουμε για 1 λεπτό
Για κατσαρόλα: αφού τα ξεπαγώσουμε προσθέτουμε στην κατσαρόλα λίγο νερό τόσο όσο αρκεί για να σκεπαστεί ο πάτος της και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά περίπου. Αν θέλουμε προσθέτουμε και μισό κύβο λαχανικών και λίγο λεμόνι ανακατεμένο με λάδι
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.