Ο ”Μπαχτσές” έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές απο διακεκριμένους Σέφ της Ελλαδας και του Εξωτερικού , θεωρείται απο τα ποιο πλήρη μείγματα για ό,τι και εάν μαγειρέψετε.
Σούπες, λαδερά φαγητά, ψητά σε φούρνο και τηγάνι, προσθέστε ένα με δύο κουταλάκια ”Μπαχτσέ”.
Πώς χρησιμοποιούμε τον Μπαχτσέ
Προσθέστε τον Μπαχτσέ σε όλα τα φαγητά σας 10 λεπτα προτού κατεβάσετε το σκέυος σας από την εστία. 1 με 2 κουταλάκια του γλυκού Μπαχτσέ είναι αρκετά για να δώσουν απίθανη υφή και υπέροχη γεύση. Για τις σαλάτες σας μπορείτε εναλλακτικά αντί για αλάτι να χρησιμοποιείτε Μπαχτσέ.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.