ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ανθότυρο, Κρέμα Γάλακτος, Ζάχαρη, Αλεύρι, Γιαούρτι, Μπέικιν, Αλάτι, Βούτυρο, Αυγό.
ΔΙΑΘΕΣΗ : χύμα.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Στο φούρνο: Αλείφουμε με αυγό (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180°C βαθμούς για 20 λεπτά.
Χειροποίητο παραδοσιακό έδεσμα Χανίων με αγνά υλικά.
Διατηρούνται στους -18 °C
Διατίθενται προς πώληση χύμα . Περιλαμβάνονται περίπου 18-20 τεμάχια /κιλό.
Παραγωγός : Κρητικό Εργαστήρι ΙΚΕ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ανθότυρο, Κρέμα Γάλακτος, Ζάχαρη, Αλεύρι, Γιαούρτι, Μπέικιν, Αλάτι, Βούτυρο, Αυγό.
ΔΙΑΘΕΣΗ : χύμα.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Στο φούρνο: Αλείφουμε με αυγό (προαιρετικά) και ψήνουμε στους 170°C – 180°C βαθμούς για 20 λεπτά.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.