Το κεφίρ μας αποτελεί προιόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος και κόκκων κεφίρ, ενός φυσικού προβιοτικού υψηλής θρεπτικής αξίας που αφομοιώνεται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η κατανάλωση του κεφίρ ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα.
Διατροφική Αξία/100γρ.
Ενέργεια: 55,2 kcal/289kj
Πρωτεΐνες: 3,1 g
Υδατάνθρακες: 3,5 g
Ελάχιστα Λιπαρά: 3,2 g
Υγρασία: 89,3 %
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.