Χώρα προέλευσης | |
---|---|
Θερμοκρασία αποθήκευσης | |
Τρόπος διάθεσης/Συσκευασία | |
Τρόπος ψησίματος |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ | Μυζήθρα Χανίων (Πυχτόγαλο), Ανθότυρο (Φρέσκια Μυζήθρα Κρήτης), Φρέσκο Δυόσμο, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Αυγό, Αλάτι. |
---|---|
ΔΙΑΔΕΣΗ | Χύμα |
ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ | Στο Τηγάνι: κατευθείαν από την κατάψυξη σε αρκετό ελαιόλαδο όπου τα γυρίζουμε έως ότου ροδίσουν. |
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές